Mihai g la reteta supa de coacaze rosii 1 december 2014. O budinca suculenta si aromata, cu multe bucatele de dovlecei.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Budinca de dovlecei se serveste ca atare sau cu sos de smantana cu usturoi si marar. Dovleceii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine. Acum a venit randul acestei budinci de dovlecei cu branza.
5 dovlecei 3 vinete mai mari 500 gr branza telemea 5 oua 250 gr mozzarella o legatura marar sare si piper 2 rosii pentru ornat. Pentru aceasta reteta am folosit niste dovlecei fragezi si nu a fost necesar sa ii curat de coaja, dar daca totusi ii aveti mai budinca de dovlecei. O budinca suculenta si aromata, cu multe bucatele de dovlecei.
5 dovlecei 3 vinete mai mari 500 gr branza telemea 5 oua 250 gr mozzarella o legatura marar sare si piper 2 rosii pentru ornat.
Am ales o forma termorezistenta (a mea e din sticla de jena dar puteti folosi si ceramica sau tavi metalice) de 30 xx 17 cm. Budinca de dovlecei se serveste ca atare sau cu sos de smantana cu usturoi si marar. Pentru aceasta reteta am folosit niste dovlecei fragezi si nu a fost necesar sa ii curat de coaja, dar daca totusi ii aveti mai budinca de dovlecei.
Dovleceii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine. Se pune jumatate din macaroane, peste branza de vaci, iar la sfarsit restul macaroanelor. Iar daca se pot manca reci, cu atat mai bine pe caldurile astea.
Dovleceii se rad, se amesteca cu putina sare si se lasa cateva minute. 1 legatura marar tocat ( sau patrunjel). Budinca de dovlecei cu branza si marar.
Sare si piper (dupa gust).
Mihai g la reteta supa de coacaze rosii 1 december 2014. 1 kg dovlecei, 200 g branza sarata de oaie, 2 oua, 1 legatura marar (eu am pus marar uscat), 7 linguri de faina, sare (daca mai este nevoie), piper, ulei pentru prajit. Laptele rece il amestecati cu grisul de grau si lasati la o parte 10 minute.
Budinca de dovlecel cu branza. Eu am preferat sa las bucatelele. Pentru aceasta reteta am folosit niste dovlecei fragezi si nu a fost necesar sa ii curat de coaja, dar daca totusi ii aveti mai budinca de dovlecei.
Dovleceii se rad, se amesteca cu putina sare si se lasa cateva minute. Dovleceii se dau prin răzătoare, se presară cu sare și se lasă un sfert de oră. Umpleti jumatatile de dovlecei scobiti anterior cu crema de branza si marar obtinuta anterior.
Budinca de dovlecei cu branza si marar.
Sare si piper (dupa gust). Gustare cu branza si sunca. Mihai g la reteta supa de coacaze rosii 1 december 2014.
Berbagi :
Posting Komentar
untuk "Budinca De Dovlecei Cu Branza Si Marar"
Posting Komentar untuk "Budinca De Dovlecei Cu Branza Si Marar"